Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sute de mașini și persoane verificate de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Amenzi de peste 10.000 de lei

Publicat

Sute de mașini și persoane au fost verificate de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Aceștia au dat amenzi de peste 10.000 de lei și au reținut permise.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 320 de persoane și au fost verificate 183 de autovehicule.

Au fost constatate 81 de abateri de natură contravențională, potrivit IPJ Alba. Majoritatea au vizat normele legale privind circulația pe drumurile publice și cele privind liniștea și ordinea publică.

Amenzile aplicate au fost în valoare totală de 10.040 lei.

Au fost efectuate 36 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Au fost reținute 3 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax