Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Sute de maşini şi persoane verificate la Alba Iulia şi localităţile arondate. Acţiune a poliţiştilor şi jandarmilor. Ce sancţiuni au dat

Publicat

actiune politia 2 Peste 70 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au acţionat săptămâna trecută în municipiul Alba Iulia si în comunele arondate, pentru creșterea siguranţei cetăţenilor şi prevenirea accidentelor rutiere. Au fost verificate peste 800 de autovehicule, 59 de societăţi comerciale şi 20 de obiective asigurate cu pază. Poliţiştii au aplicat 373 de sancțiuni contravenţionale şi au constatat 7 infracțiuni.

În perioada 30 – 31 martie, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, pe raza municipiului şi a comunelor arondate, o acţiune cu efective mărite, ce a avut ca scop menținerea climatului de siguranță civică şi prevenirea infracțiunilor şi abaterilor de natură contravențională, transmite IPJ Alba.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, de la secţiile de poliţie rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi de poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia, în total peste 70 de cadre care au folosit 21 de autospeciale.

În cadrul acţiunii au fost verificare 813 autovehicule, 59 de societăţi comerciale, 20 de obiective asigurate cu pază şi au fost legitimate 697 de persoane.

Poliţiştii au constatat 7 infracțiuni, din care 6 la regimul rutier şi au aplicate 373 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de  75.795 lei, majoritatea pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 11 permise de conducere şi au fost retrase 11 certificate de  înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax