Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sute de medici și asistenți vor fi angajați în cabinetele medicale din școli și universități. Anunțul Ministerului Sănătății

Publicat

reteta retete medici medic

Ministerul Sănătăţii anunță creşterea, până la sfârşitul anului, a bugetului pentru reţeaua de asistenţă medicală şcolară în vederea suplimentării personalului din cabinetele medicale și stomatologice care funcţionează în școli și universități.

Până la sfârșitul anului, Ministerul Sănătății va identifica resursele financiare pentru suplimentarea unui număr de 264 posturi medici școlari, 534 posturi asistenti medicali pentru cabinete scolare, 109 posturi medici dentisti, 145 posturi asistenti medicali pentru cabinete stomatologice.

De aceste fonduri vor beneficia autorităţile locale pentru plata medicilor și asistenților școlari care vor ocupa noile posturi.

În prezent, la nivel național, 1302 medici (788 cu specialitatea medicină generală și 514 cu specialitatea stomatologie) și 3630 de asistenți medicali (3262 cu specialitatea medicină generală și 368 cu specialitatea stomatologie) asigură servicii medicale în cabinetele de medicină școlară.

sursa: ms.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax