Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Sute de mii de elevi din familii sărace primesc câte 500 de lei, printr-un program de sprijin. Anunț făcut de ministrul Boloș

Publicat

Peste 240.000 de elevi care provin din familii sărace primesc câte 500 de lei. Este vorba despre o măsură cuprinsă în programul Sprijin pentru România.

Anunțul a fost făcut de ministrul Fondurilor Europene, la finalul ședinței de guvern, de joi, 21 aprilie.

”S-a operaţionalizat una dintre măsurile cuprinse în programul Sprijin pentru România. Este vorba despre elevii care provin din familii sărace, unui număr de 246.000 de elevi astăzi le intră pe card suma de 500 de lei, echivalentul a trei rate lunare care au fost precizate în program”, a declarat Marcel Boloş la finalul şedinţei de Guvern de joi.

Acesta a spus că este vorba de 122 de milioane de lei, care au fost viraţi joi.

De asemenea, ministrul a anunţat că, înaintea sărbătorilor de Paşte, peste 1,1 milioane de pachete alimentare au ajuns la persoane din categoriile defavorizate.

„Pachetul acesta de măsuri continuă şi cu programul pentru persoanele defavorizate, respectiv 1.188.000 de pachete alimentare au fost distribuite înainte de Paşti, în echivalentul a 170 de lei. Este vorba de vechea măsură pe care o derulăm cu finanţare din fonduri europene”, a adăugat ministrul.

sursă: mediafax.ro

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax