Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sute de mii de mașini Mercedes, produse între 2017 și 2021, riscă să ia foc din cauza unei defecțiuni la sistemul de răcire

Publicat

În jur de 800 de mii de mașini Mercedes, produse între ianuarie 2017 – octombrie 2021, riscă să ia foc din cauza unei defecțiuni la sistemul de răcire. Daimler recunoaște că nu are piesele pentru a începe imediat reparațiile.

Potrivit Biziday, constructorul german Daimler a înștiințat proprietarii cu privire la această problemă printr-o scrisoare, la finalul lunii decembrie.

Compania nu a precizat numărul exact al mașinilor vizate și nici nu a precizat în ce zone au fost vândute acestea.

Totuși, Reuters și mai multe publicații germane precizează că este vorba despre 800 de mii de mașini GLE/GLS, C-Class, E-Class, S-Class, S-Class, E-Class Coupe/Convertible, GLC, CLS și G-Class, produse în intervalul respectiv de timp.

Producătorul a mai informat că înlocuirile ar putea începe la jumătatea acestei luni, iar până când șoferii vor ajunge cu mașinile în service, sunt sfătuiți să conducă “extrem de prudent”.

Sursă: Biziday.ro

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax