Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sute de persoane și autoturisme verificate de polițiștii din Alba cu aplicația eDAC. Câte abateri au fost descoperite

Publicat

Peste 400 de persoane și peste 200 de autoturisme au verificat polițiștii din Alba în ultimele 24 de ore, cu ajutorul aplicației eDAC. 

În urma verificărilor au fost descoperite aproape 200 de abateri și au fost aplicate amenzi în valoare de 51.000 de lei. 

Rezultatele din ultimele 24 de ore au fost comunicate de polițiștii din Alba, în buletinul de presă din 17 iunie 2024.

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 412 verificări de persoane și 219 verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 182 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 51.025 lei.

Au fost efectuate 59 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 9 permise de conducere unor conducători auto care au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic, a fost retras un certificat de înmatriculare și au fost constatate 11 infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate