Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sute de persoane şi maşini verificate de Poliţie, la Blaj şi în satele limitrofe. Percheziţii şi amenzi

Publicat

actiune ipj politie blaj

Poliţiştii IPJ Alba au dat, joi, 123 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 40.000 de lei, au făcut trei percheziţii, au constatat patru infracțiuni, din care trei flagrante şi au identificat trei autori de infracțiuni. Sute de persoane şi maşini au fost verificate, iar şase şoferi au rămas fără permise. Toate acestea, în cadrul unei acţiuni de amploare organizate la Blaj şi în localităţile limitrofe.

Potrivit IPJ Alba, joi, 2 noiembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu Poliţia Municipiului Blaj şi Secţiile de Poliţie Rurală Blaj şi Jidvei au organizat, în municipiul Blaj şi în localităţile rurale arondate, o acţiune cu efective mărite la care au participat 45 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale şi investigare a criminalităţii economice.

Acţiunea a avut ca scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracţiunilor de natură judiciară, prevenirea accidentelor rutiere precum şi prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic şi economico-financiar.

Au fost legitimate 199 de persoane, au fost controlate 157 de autovehicule şi au fost efectuate 11 controale la societăţi comerciale şi 5 la obiective asigurate cu pază şi au fost făcute 3 percheziţii domiciliare.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost constatate 4 infracțiuni, din care 3 în flagrant delict şi au fost identificate 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

Vezi şi Tânăr din comuna Jidvei, REŢINUT de Poliţie. Ar fi ucis animale domestice, cu arme deţinute ilegal

Totodată, au fost aplicate 123 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 39.635 lei, din care 15 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 12 la legea 12  din 1900 privind comerţul, una la Legea 333/2003 privind paza bunurilor, una la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice 94 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Au fost confiscate bunuri în valoare de 835 de lei (alcool, legume – fructe şi material lemnos).

Poliţiştii au reţinut 6 permise de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax