Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Sute de persoane şi maşini verificate de Poliţie, la Blaj şi în satele limitrofe. Percheziţii şi amenzi

avatar

Publicat

actiune ipj politie blaj

Poliţiştii IPJ Alba au dat, joi, 123 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 40.000 de lei, au făcut trei percheziţii, au constatat patru infracțiuni, din care trei flagrante şi au identificat trei autori de infracțiuni. Sute de persoane şi maşini au fost verificate, iar şase şoferi au rămas fără permise. Toate acestea, în cadrul unei acţiuni de amploare organizate la Blaj şi în localităţile limitrofe.

Potrivit IPJ Alba, joi, 2 noiembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu Poliţia Municipiului Blaj şi Secţiile de Poliţie Rurală Blaj şi Jidvei au organizat, în municipiul Blaj şi în localităţile rurale arondate, o acţiune cu efective mărite la care au participat 45 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale şi investigare a criminalităţii economice.

Acţiunea a avut ca scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracţiunilor de natură judiciară, prevenirea accidentelor rutiere precum şi prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic şi economico-financiar.

Au fost legitimate 199 de persoane, au fost controlate 157 de autovehicule şi au fost efectuate 11 controale la societăţi comerciale şi 5 la obiective asigurate cu pază şi au fost făcute 3 percheziţii domiciliare.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost constatate 4 infracțiuni, din care 3 în flagrant delict şi au fost identificate 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

Vezi şi Tânăr din comuna Jidvei, REŢINUT de Poliţie. Ar fi ucis animale domestice, cu arme deţinute ilegal

Totodată, au fost aplicate 123 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 39.635 lei, din care 15 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 12 la legea 12  din 1900 privind comerţul, una la Legea 333/2003 privind paza bunurilor, una la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice 94 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Au fost confiscate bunuri în valoare de 835 de lei (alcool, legume – fructe şi material lemnos).

Poliţiştii au reţinut 6 permise de conducere.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

ACTUALITATE

Magistrații ÎCCJ au decis: Toate adunările publice din piețe sau căi publice trebuie declarate în prealabil

avatar

Publicat

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, luni, că adunările publice trebuie declarate în prealabil, atunci când urmează să se desfășoare în piețe ori pe căi publice sau în alte locuri din vecinătatea sediilor sau imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. Decizia e obligatorie.Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au admis, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Prima creșă din orașul Cugir a fost inaugurată. 28 de micuți, admiși în anul școlar 2018-2019

avatar

Publicat

O creșă ultramodernă, construită la standarde europene, a fost inaugurată luni, 15 octombrie, în orașul Cugir. 28 de copii au fost admiși pentru a frecventa creșa Kunterbunt în anul școlar 2018-2019.Fosta grădiniță din localitate a fost reabilitată și modernizată, de către administrația locală, având sprijinul celor de la Star Transmission Cugir și a Școlii Gimnaziale […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 28 octombrie. Când scad temperaturile. Prognoza meteo pe două săptămâni

avatar

Publicat

toamna

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme pentru perioada 15-28 octombrie, în regiuni din ţară. În Transilvania, vremea rămâne caldă până în jurul datei de 20 octombrie, apoi se mai răceşte. Sunt aşteptate ploi, din 19 octombrie.În Transilvania, în prima parte a intervalului de prognoză, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Trei zile de sărbătoare de ZIUA ROMÂNIEI la Alba Iulia. Se pregătesc 35.000 de porții de mâncare pentru „Masa Populară”

avatar

Publicat

Ziua României va fi sărbătorită la Alba Iulia timp de trei zile. Începând cu 30 noiembrie și până în 2 decembrie vor avea loc momente solemne, concerte, parada militară și nu în ultimul rând „Masa Populară”. Cei peste 100.000 de turișiti vor fi întâmplinați cu 35.000 de porții de mămăligă cu brânză și friptură. VEZI: Cum […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate