Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sute de polițiști, jandarmi și luptători SAS din Alba, în stradă pentru a verifica dacă locuitorii respectă Ordonanțele Militare

Publicat

Sute de polițiști, jandarmi și luptători de la trupele speciale au acționat în ultimele 24 de ore, în mai multe localități din județul Alba. 

Misiunea autorităților a fost să verifice dacă cetățenii din zonele vizate de acțiuni, respectă Ordonanțele Militare. 

Peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au desfăşurat misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID – 19.

Au fost verificate 1.172 de persoane cu privire la respectarea interdicţiilor şi a măsurilor impuse de starea de urgenţă.

În urma activităţilor au fost identificate 100 persoane care nu au respectat interdicţiile privind deplasarea, acestea fiind sancţionate cu amenzi în valoare de 217.100 lei.

Au fost organizate 3 acţiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 222 de autovehicule şi 539 de persoane.

De exemplu, la Blaj, între orele 09.00 – 12.00 şi 17.00 – 21.00, poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au acţionat pe raza municipiului şi în localităţile rurale arondate, pentru verificarea modului în care sunt respectate regulile impuse de starea de urgenţă. Au fost legitimate 95 de persoane şi controlate 74 de autovehicule. În urma controalelor au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, la ordonanţele militare şi 24 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

La Sebeş, pe parcursul a 4 ore, au fost verificate 155 de persoane şi au fost controlate 58 de autovehicule. Au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, toate la ordonanţele militare.

La Alba Iulia, între orele 13.00 – 14.00, au fost verificate 289 de persoane şi 90 de autovehicule şi au fost constatate 3 abateri de natură contravenţională de la normele care reglementează circulaţia în condiţiile stării de urgenţă.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

În ultimele 24 de ore, 133 de jandarmi au acţionat pe raza judeţului Alba. În urma acţiunilor specifice au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale (2 amenzi, 7 avertismente) în valoare totală de 8.000 de lei. Aceste sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare cu privire la circulaţia persoanelor.

În data de 21 aprilie, jandarmii au fost angrenaţi în peste 80 de misiuni desfăşurate în contextul pandemiei, dintre care 6 au reprezentat misiuni executate pentru însoţirea convoaielor care tranzitează judeţul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Roco

    miercuri, 22.04.2020 at 14:24

    Cat poti, asta faci.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax