Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sute de șoferi amendați de Poliția Alba, majoritatea pentru viteză, într-o acțiune de siguranță rutieră. Câți au rămas fără permis

Publicat

Sute de șoferi au fost amendați de Poliția Rutieră Alba, în perioada 24-30 aprilie. Polițiștii de la Serviciul Rutier au organizat, pe raza întregului județ, o acțiune ce a avut ca scop creșterea gradului de siguranță rutieră și depistarea și sancționarea participanților la traficul rutier care nu respectă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

La acțiune, polițiștii rutieri din județ au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

În această perioadă, au fost aplicate 440 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice.

Din acestea, 360 au fost pentru depășirea limitei legale de viteză, 10 pentru conducere sub influența alcoolului, 23 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul șofatului, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, au fost reținute 14 permise de conducere și au fost constatate 9 infracțiuni la regimul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax