Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sute de șoferi sancționați de Poliția Rutieră Alba, majoritatea pentru viteză. Amenzi și pentru pietoni și bicicliști

Publicat

Polițiștii din județul Alba au organizat, săptămâna trecută, o acțiune ce a vizat creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice. În cadrul acesteia, au fost sancționați peste 400 de șoferi, majoritatea pentru viteză, dar și zeci de pietoni și bicicliști.

Au fost reținute 11 permise de conducere.

În perioada 30 ianuarie – 5 februarie 2023, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune ce a avut ca scop creșterea gradului de siguranță rutieră și depistarea și sancționarea participanților la traficul rutier care nu respectă normele legale privind circulația pe drumurile publice, fiind vizat atât mediul urban cât și mediul rural.

La acțiune, polițiștii rutieri din județ au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

În această perioadă, au fost aplicate 604 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, din care 465 pentru depășirea limitei legale de viteză, 3 pentru conducere sub influența alcoolului, 58 pietonilor care nu au respectat regulile privind traversarea sau circulația pe drumurile publice, 54 bicicliștilor, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice, anunță IPJ Alba.

Alte 6 sancțiuni contravenționale au fost aplicate la acte normative speciale, care reglementează transportul de persoane.

Totodată, au fost reținute 11 de permise de conducere și au fost constatate 9 infracțiuni.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax