Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

T. Toader, luat la țintă de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu: ”Vrei să faci ce vrei? Fă-ţi partid, fii şmecher tu!”

Publicat

tudore toader 4

Viorica Dăncilă și Tudorel Toader au fost țintele lui Liviu Dragnea, luni seara, într-o emisiune TV. Dăncilă a fost criticată de liderul PSD pentru că ar considera „facultative” deciziile luate în partid. Este vorba despre refuzul celor doi de a adopta modificări sensibile în justiție prin ordonanță de urgență.

Atacul a fost dublat de Codrin Ștefănescu. ”Oamenii care ne-au votat aşteaptă de la tine, împuternicitul nostru pe această funcţie, să faci naibii lucrurile pentru care am fost noi votaţi şi ce am promis, nu ce vrei tu”. ”Vrei să faci ce vrei tu? Du-te la catedră, fă-ţi partid, fii şmecher tu!”, a adăugat acesta la Antena 3.

„În partid s-a luat o decizie. Sigur, pentru unii, facultativă: articolele din codurile penale declarate constituţionale să fie adoptate prin OUG”, a spus Liviu Dragnea, luni seară, la România TV.

„Eu am zis că nu mai vreau să discut, pentru că ne-am lăsat păcăliţi, tot partidul. Cred că domnul Toader ne-a păcălit, nu ştiu dacă o fi singur sau au fost doi… Încă nu ştiu. A făcut-o intenţionat, neintenţionat… Ieşi în ianuarie şi spui «vreau să adopt ordonanţa aia şi ordonanţa aia». Eu eram plecat atunci, am auzit, nu a vorbit cu nimeni. Dar nu poţi să ieşi la începutul anului că adopţi o ordonanţă, ridici scandalul până la cer, stăm sub toate gloanţele, şi din ţară şi din străinătate, pe ceva care vii şi spui la un moment dat «păi nu mai pot să adopt că nu se justifică urgenţa». Şi atunci s-a şi generat un scandal inutil, s-a şi blocat dezbaterea în Parlament şi mulţi oameni zic: «dar până la urmă, nu ăsta a fost planul?»”, a adăugat el.

Întrebat dacă, în cele din urmă cele două ordonanţe anunţate de ministrul Justiţiei vor fi adoptate, preşedintele PSD a spus: „nu cred că se adoptă, s-a spus explicit că nu se adoptă”.

„Astea sunt legi care trebuie adoptate. Eu cred că săptămâna viitoare… adică nu cred, săptămâna viitoare trebuie să se reia procedura în Parlament. A fost o greşeală, trebuie trecută peste ea. Că se finalizează în această sesiune, că se finalizează la toamnă, la anul, dar aceste legi trebuie adotate pentru că ele au fost adoptate prin transparenţă, prn dezbatere, au trecut de controlul CCR, până la urmă ce facem? Rămânem cu ele aşa? Ele au avut totuşi nouăzeci şi ceva la sută din amendamente venite de la structurile asociative, de la magistraţi, de la avocaţi, deci respectă, cu excepţia câtorva articole care au fost declarate neconstituţionale, am înţeles Comisia de la Veneţia are câteva observaţii, foarte bine, se ţine cont de ele. Dar să stăm aşa…”, a spus Dragnea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 09.04.2019 at 13:23

    Nu te poti lua dupa traseistul de Codrin. Pe voi v-au votat mai putini oameni ca la referendumul 300. Si ati spus ca facultativ. Foarte bine . Pai si ce, votul din partid nu e tot facultativ ? Bine zice Toader.
    Lumea v-a votat programul de guvernare care nu are de-a face cu ce faceti voi acum.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax