Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tabără de vară la Rimetea pentru 11 studenți din anul I de la Academia de Artă Illyés din Ungaria. Vor fi organizate ateliere de artă fotografică

Publicat

În perioada 5 – 15 august, la Rimete se desfăşoară prima ediție a Taberei de vară pentru 11 studenți din anul I de la Academia de Arta Illyés din Ungaria. Tabăra oferă posibilitatea tinerilor artiști fotografi de a cunoaște regiunea și specificul cultural al zonei Rimetea, de a participa la un atelier de lucru alături de nume importante ale artei fotografice maghiare contemporane.

Printre participanți se află Csüllög Eszter, Janászek Klaudia,Török Anna, Nagy Dóra, Ferenczy Bori, Kedves Éva, Rózsa Ákos, Pusztai Rozina, Erdős Dénes, Kormos Rita, Lencsés Andrea. Conducătorii taberei sunt Klotz Miklós, Gárdonyi László.

Klotz Miklós, artist fotograf remarcabil, a organizat, în timp, la Aiud, expoziții de artă fotografică și a participat la Festivalul Internațional de Film și Foto Art Aiud încă de la prima ediție, în 2005. Este recunoscut pentru expedițiile sale fotografice prin Africa, Australia, Asia sau America de Sud. Îndrăgostit de Rimetea, și-a deschis în localitate o galerie de artă. În 2012 a avut o importanță expoziție, cu prezentare de album de artă, la Muzeul de Artă Baia Mare, precum și o expoziție personală în cadrul Festivalului ART Aiud, la Galeriile Inter-Art Aiud.

Tabăra de la Rimetea este organizată de Fundația Inter-Art Aiud împreună cu Fundația de Fotografie Artistică Miró, Balatonboglár din Ungaria, condusă de artistul fotograf Klotz Miklós.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax