Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tabără Internaţională de creaţie pentru tineret, la Aiud

Publicat

A VI-a ediţie a Taberei internaţionale de creaţie pentru tineret „Inter-Art” se va desfăşura la Aiud în perioada 10-20 iulie.  În acest an, 26 de tineri artişti din Bulgaria, Slovenia, Ungaria şi România îşi vor prezenta creaţiile.

Deschiderea oficială a taberei va avea loc duminică, 10 iulie, în Sala Festivă a Primăriei Aiud, iar în data de 19 iulie va avea loc expoziţia de închidere a taberei, cu lucrări realizate pe durata manifestării. În cadrul taberei vor avea loc ateliere artistice de colografie şi linogravură, pictură de icoane pe sticlă şi lemn, modelaj, instalaţii video, precum şi excursii tematice în judeţul Alba, prezentări de artă şi expoziţii.

Tabăra este un proiect finanţat de Ministerul Culturii iar organizatori sunt Fundaţia „Inter-Art” Aiud, Primăria şi Consiliul Local Aiud, Consiliul Judeţean Alba, Centrul de Cultură „Liviu Rebreanu” din Aiud şi Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia, în parteneriat cu Asociaţia Cusset-Aiud Echanges şi cu Instituţia Prefectului Hunedoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax