Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tabără la Roica pentru tinerii din mediul rural. Activitatea face parte din proiectul “Implicare pentru dezvoltarea comunităţii noaste”

Publicat

Tinerii din mediul rural vor avea ocazia să participe în perioada 10 -12 august la o tânără cu tematică la Roica. Activitatea face parte din proiectul “Implicare pentru dezvoltarea comunităţii noaste” şi are ca scop dezvoltarea comunitară a tinerilor din comuna Berghin.
Asociaţia  pentru promovarea potenţialului rural „PROCIVITAS” Alba în parteneriat cu Asociaţia AS 2001 Alba Iulia  desfăşoară în perioada 10 -12 august, o tabără tematică la Roica la care vor participa tineri din mediul rural.  Activitatea se va desfăşura în cadrul  proiectului “Implicare pentru dezvoltarea comunităţii noaste”  finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport si Tineret Alba ca urmare a concursului local de proiecte al Autorităţii Naţionale pentru Sport si Tineret. Scopul proiectului este dezvoltarea de  abilitaţi de dezvoltare comunitara la tinerii din comuna Berghin. Prin intermediul proiectului 15 tineri îşi vor creşte nivelul de cunoştinţe teoretice şi practice privind dezvoltarea comunitară, identificarea problemelor din comunitate, identificarea soluţiilor de rezolvare a problemelor identificate, identificarea surselor de finanţare active,  scrierea unei cereri de finanţare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax