Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tabăra naţională de artă și tradiție moțească, la Arieșeni. Perioade, locuri disponibile și condiții de participare

Publicat

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba organizează în perioada 26 iulie – 1 august 2019 și 27 august – 2 septembrie 2019 „Tabăra națională de artă și tradiție moțească – ed. a II-a”, găzduită în incinta Centrului de Agrement Arieșeni, un eveniment ce constă într-o serie de ateliere zilnice și un program interactiv.

Tematica este legata de arta, tradiții și obiceiuri din Țara Moților, conştientizarea tinerilor asupra păstrării valorilor naționale.

Prin această participare la tabăra de artă moțească, aducem în atenția tinerilor, locuri, oameni și tradiții, toate contribuind la statornicia și cinstirea neamului românesc, a unor nume mari din istoria României, ca Horea, Cloșca și Crișan, Avram Iancu. Prin organizarea  acestor tabere aducem un aport la continuitatea și prețuirea tradițiilor și obiceiurilor neamului românesc de către tânăra generație.

Toate costurile de cazare și masă sunt gratuite, acoperite de către organizatori cu finanțarea Ministerului Tineretului și Sportului. Tinerii participanți vor trebui să suporte costul intrărilor la obiectivele turistice ( peștera Urșilor , peștera Meziad, peștera Roșia, Ghețarul de la Scărișoara) și cheltuielile de transport dus-întors până la Centrul de Agrement Arieșeni. Transportul din Alba Iulia la Arieșeni și retur se realizează organizat, cu autocar taxat, contra cost.

Număr de locuri disponibile:

  • 26.07 – 01.08.2019 – 50 locuri;
  • 27.08 – 02.09.2019 – 70 locuri.

Condiții de participare (sunt și criterii eliminatorii):

  • să fie elevi cuprinşi într-o formă de învăţământ, în clasele V-XII (inclusiv), (adeverinţa din partea unităţii de învăţământ)
  • vârsta: 10-19 ani;
  • cetăţeni români cu domiciliul în România;
  • să fie apţi din punct de vedere medical;
  • să aibă acordul scris al părinţilor, în vederea participării la tabără (în cazul minorilor);
  • să nu mai fi participat în nicio altă tabără organizată de Ministerul Tineretului și Sportului sau de o direcție din subordine în anul 2019.

Dosarul de selecţie va cuprinde:

  • Copie act identitate (CI sau CN);
  • Formular înscriere (este atașat mai jos)
  • Adeverinţa care atestă înscrierea într-o unitate de învăţământ;
  • Adeverința medicală cu mentiunea apt pentru tabara;
  • Acord parental în cazul copiilor cu vârsta sub 18 ani (formularul este atașat);
  • Diplome/certificate/adeverinţe/contracte de voluntariat/recomandări, etc. – în copie.
  • Acordul părintelui privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Toate documentele menționate mai sus vor fi transmise către DJST Alba în format electronic (scan), sau prin poștă, iar în momentul sosirii in tabara, toti participantii sunt rugați să prezinte în original următoarele documente: formular de înscriere, acord parental, adeverință de elev și adeverință medicală.

Înscrierile se fac personal la sediul instituție, prin e-mail la djst.alba@mts.ro, sau prin poștă la adresa: DJST Alba, str. Dr. Ion Rațiu, nr. 34, Alba Iulia, jud. Alba.

Înscrierile se fac până înainte cu două săptămâni de începerea taberei. Relații suplimentare puteți solicita la telefon 0258.832768, 0258.834510, sau e-mail: djst.alba@mts.ro. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax