Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tabără religioasă pentru tineri, organizată la Schitul „Sfântul Ioan Evanghelistul” din Găbud, județul Alba

Publicat

În perioada 13-26 septembrie 2019, Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei, Mănăstirea Oașa și Schitul „Sfântul Ioan Evanghelistul” din Găbud organizează o nouă ediție a Taberei de toamnă, acțiune ce reunește peste 100 de tineri din întreaga țară, anunță Biroul de presă al instituției religioase.

Evenimentul se desfășoară la Schitul de la Găbud (județul Alba), iar tema propusă pentru acest an este intitulată „Viața duhovnicească”. Tinerii sunt invitați să pătrundă tainele vieții spirituale prin activitățile care se desfășura în tabără: participarea zilnică la Sfânta Liturghie și la celelalte Laude, participarea la activitățile gospodărești (ascultări), la conferințe, dialoguri duhovnicești, activități de cunoaștere și lecții de muzică psaltică.

 

În cadrul taberei, tinerii vor realiza o drumeție pe dealurile din apropiere, vor avea un dialog duhovnicesc cu părinții de la acest așezământ și vor viziona un film. Acțiunea din acest an se va încheia joi, 26 septembrie, în ziua prăznuirii Sfântului Ioan Evanghelistul, ocrotitorul Schitului de la Găbud. Răspunsurile liturgice din ziua hramului vor fi oferite de către tinerii participanți la această tabără.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax