Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tabere gratuite pentru studenţii merituoşi din Alba Iulia, Arad şi Oradea. 268 de tineri vor pleca la Costineşti sau Sinaia

Publicat

Studenţii de la Alba Iulia, Arad şi Oradea care au avut anul acesta rezultate bune la examene şi care s-au implicat în manifestări artistice, culturale, ştiinţifice sau sportive se vor putea bucura de 5 zile de tabără, gratuite, la Costineşti sau Sinaia.

Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret  organizează, din iulie până în 1 septembrie, tabere gratuite pentru studenţii valoroşi din trei centre universitare. Anul acesta vor beneficia de taberele de la Costineşti şi Sinaia 268 de studenţi, dintre care 43 din Alba Iulia, 53 din Arad şi 172 din Oradea.

Începând cu data de 16 iulie, s-au organizat 8 serii a câte 5 zile gratuite de cazare şi masă.  Programul Tabere Studenteşti este organizat în acest fel de 3 ani şi avut un feedback pozitiv din partea tinerilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax