Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Taberele școlare de la Roica și Arieșeni sunt pregătite pentru a primi elevii și studenții în vacanță. Vezi cât costă un sejur de 6 zile

Publicat

Elevii și studenții care doresc să își petreacă o săptămână din vacanța de vară undeva la munte ar putea să se înscrie într-una dintre taberele puse la dispoziție de Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST), în județul Alba. Peste 1.000 de locuri, în aproximativ 10 serii, sunt disponibile la Roica și Arieșeni, unde taberele școlare și-au deschis deja porțile pentru a-și primi tinerii oaspeți. Prețul unui sejur de 6 zile în tabără este de 372 de lei, iar cei care doresc să mai prindă un loc pot să se adreseze direct la DJST.

Zeci de elevi și studenți din toată țara s-au înscris deja pentru un loc într-o tabără în județul Alba. Potrivit DJST Alba, tabăra școlară de la Roica poate primi 60 de elevi pe serie, iar cea de la Arieșeni are o capacitate de 80 de locuri. Până în prezent, gradul de ocupabilitate ale celor două baze de agrement este 50% la Roica și de 80% la Arieșeni. Costul unui astfel de sejur, pentru 6 zile, se ridică la 372 lei, adică 62 de lei pe zi, din care 28 de lei este prețul mesei și 34 de lei este prețul cazării. Comparativ cu anul trecut, prețul pentru o zi în tabără a crescut cu 7 lei.

Pentru cei care pleacă în tabără în județul nostru, DJST Alba pune la dispoziție un director de tabără, responsabil cu organizarea de activități și itinerarii pentru oaspeți: la Arieșeni, aceștia vor putea face excursii pe munte, vor putea vizita peșteri sau saline, iar, pentru cei care vor merge la Roica, se va organiza o excursie la Alba Iulia.

Cei care doresc să se înscrie pentru un loc în tabără la Roica sau Arieșeni ar fi bine să se grăbească, pentru că lunile iulie și august sunt deja aproape pline, însă, pentru luna septembrie, locurile nu s-au ocupat încă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax