Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Taberele din PSD. Organizația din Alba, în ”nucleul dur”al susținătorilor lui Liviu Dragnea

Publicat

Războiul verbal dintre vicepreședintele PSD Gabriela Firea și președintele acestui partid, Liviu Dragnea, s-ar putea transforma într-un scandal fără precedent pentru această formațiune politică. Surse din PSD au declarat că cel puțin 20 de lideri de filiale ale Partidului Social Democrat au semnat o scrisoare în care cer în mod deschis demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al partidului și din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Printre aceștia nu se numără președintele organizației județene din Alba, Ioan Dîrzu, considerat unul dintre susținătorii lui Liviu Dragnea.

Scrisoarea va fi depusă la sediul PSD cât mai curând, posibil vineri sau sâmbătă, iar liderii social-democrați nemulțumiți vor solicita convocarea Comitetului Executiv al PSD.

Se pare că PSD Cluj, organizație extrem de influentă în Transilvania, ar fi ”întors armele” împotriva președintelui Liviu Dragnea. Liderii filialelor din Bistriţa, Mureş și Sălaj sunt foarte legați de organizația din Cluj, deși nu și-au afirmat deocamdată vreo opțiune. În tabăra nehotărâților mai sunt și șefii filialelor din Hunedoara, Iași, Prahova.

Numărul organizațiilor județene care nu îl mai susțin pe Liviu Dragnea a ajuns, astfel, la 16. Alături de Cluj, cel mai nou sosit în clubul ”anti-Dragnea”, se mai află Timiș, Caraș Severin, trei organizații de sector din Capitală, Ilfov, Vrancea, Dâmboviţa, Olt, Argeș, Buzău, Vaslui, Constanța, Giurgiu și Brăila.

Nucleul dur al susţinătorilor lui Dragnea rămâne în judeţele Teleorman, Satu Mare, Maramureș, Brașov, Sibiu, Alba, Harghita, Covasna, Arad, Ialomiţa, Galaţi, Vâlcea, Gorj, Dolj, Bacău, Botoșani, Neamţ și în trei organizaţii de sector din Bucureşti.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bily

    joi, 13.09.2018 at 14:39

    Foarte bine! Sa le fie de bine ca si asa nici alegatorii (intelepti) nu ii voteaza cu tot PSD-ul lor! MU1E P5D !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax