Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tablete sau calculatoare ”la cerere” pentru elevi și profesori, de la Ministerul Educației. Legea a fost promulgată

laptop calculator

Publicat

Legea prin care fiecare elev și profesor poate primi ”la cerere” tabletă sau laptop de la Ministerul Educației, pentru cursurile online, a fost promulgată.

Aceasta prevede că ”Ministerul Educației și Cercetării asigură elevilor și profesorilor infrastructura necesară, constând în dispozitive și acces la internet, pentru accesarea Bibliotecii Școlare Virtuale, Platformei școlare de elearning și a altor platforme educaționale agreate”.

Pe lângă dispozitivele pentru accesarea platformelor, ministerul primește prin modificarea legii Educației și sarcina de a asigura „la cerere” profesorilor și elevilor care solicită astfel de dispozitive.

„Asigură, la cerere, fiecărui cadru didactic și fiecărui elev un dispozitiv – laptop sau tabletă -, conectat la internet, pentru a putea participa la activitațile de elearning”, mai prevede legea promulgată.

Reamintim că Ministerul Educației a lansat în luna mai licitația de echipamente pentru școala online, prin care 250.000 de elevi și profesori vor primi tablete.

sursă: edupedu.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax