Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Tablete, table „smart” și laptopuri pentru elevii și dascălii liceului Teoretic Teiuș. Proiect european de 1,6 milioane de lei

Publicat

Elevii și cadrele didactice din cadrul Liceului Teoretic Teiuș ar putea beneficia de 640 de tablete și 170 de dispozitive IT (table inteligențte și laptopuri), ce ar urma să fie achiziționate printr-un proiect european cu o valoare totală de 1,6 milioane de lei. 

Potrivit reprezentanților Primăriei Teiuș, a fost depus recent un proiect european POC/882/2/4, respectiv „Asigurarea accesului elevilor Liceului Teoretic Teiuș la procesul de învățare online prin furnizarea tabletelor școlare și a altor echipamente IT pentru activități didactice”.

Valoarea totală a acestuia este de 1.630.519,67 lei.

Proiectul derulat prin Liceul Teoretic Teiuș își propune, în condițiile noi de învățământ generate de pandemie, achiziționarea a 640 de tablete pentru uz școlar și a 170 de dispozitive IT (table inteligente, laptopuri, etc.) pentru elevii și cadrele didactice din cadrul Liceului Teoretic Teiuș (clase primare, gimnaziale, liceale), permițând desfășurarea unor activități didactice de calitate, în cazul nedorit, dar posibil al scenariilor galbene sau roșii din cadrul școlii teiușene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax