Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tăiată cu briceagul de fostul iubit, o femeie din Alba a vrut să scape și a fugit la poliție, dar secția era ÎNCHISĂ. Ce a urmat

Publicat

pixabay free

Luată din fața blocului, tăiată pe față și pe mâini cu un briceag, amenințată ca  îi va fi ucis fratele, o femeie a vrut să scape de fostul iubit agresiv și să fugă în interiorul secției de poliție din Teiuș, dar acesta era închisă. 

A fost prinsă pe scările secției de poliție și dusă înapoi în casa agresorului unde a urmat o noapte de coșmar pentru femeie. La mai bine de un an după ce femeie a trecut printr-un coșmar, anchetatorii l-au trimis în judecată pe iubitul agresiv. 

Calvarul prin care a trecut femeia putea fi evitat în parte, dacă sediul poliției din Teiuș era deschis când aceasta a fugit pentru a se salva. Este unul dintre zecile de cazuri în care femeile ajung victime ale violenței domestice, în lipsa unor măsuri reale pentru a le proteja de iubiții sau soții agresivi. 

De menționat este faptul că pe drum Sebeș de unde a fost luată de bărbat și până la Teiuș, mai multe persoane au observat că femeia are sânge pe haine, dar și că este speriată, dar nimeni nu a alertat poliția.

Bărbatul a fost trimis în judecată, în stare de libertate, iar tot ce s-a întâmplat în data de 7 mai 2021 a fost făcut public, în motivarea Judecătoriei Sebeș, din data de 9 mai 2022, care a dispus începerea judecății bărbatului pentru loviri sau alte violențe.

Tot ce s-a întâmplat în noaptea respectivă a fost făcut public în motivarea instanței.

Ce s-a întâmplat: I-a amenințat că îi omoară fratele

Femeia din Sebeș a avut o relație cu bărbatul din Teiuș, dar după ce a fost agresată de acesta în luna ianuarie a anului 2021, a luat decizia să se despartă de el.

Potrivit motivării instanței, bărbatul a contactat-o în data de 7 mai 2021 și a convins-o să meargă la el la Teiuș. În primă fază femeia a acceptat, dar apoi i-a spus că nu mai vine. Nervos, bărbatul i-a reproșat că de vină este fratele acesteia și că va merge la Sebeș ”și va băga cuțitul” în el.

Bărbatul a plecat din Teiuș și în jurul orei 21.30 a ajuns în Sebeș. A sunat-o pe femeie care a coborât, urmată de fratele său. Bărbatul l-a luat pe fratele acesteia de haine și l-a amenințat că îl omoară. A urmat o altercație, fratele a fugit, iar bărbatul i-a luat femeii telefonul și i-a spus că dacă îl vrea înapoi trebuie să meargă cu el la Teiuș.

Tăiată cu briceagul

Au plecat pe jos spre Lancrăm, iar la un moment dat, femeia și-a recuperat telefonul, ”moment în care inculpatul s-a enervat, a scos din buzunar un cuţit şi i-a aplicat o tăietură în zona feţei şi patru tăieturi cu cuţitul în zona antebraţului stâng şi în zona palmei drepte. De frică, persoana vătămată i-a restituit telefonul mobil şi şi-a continuat deplasarea cu acesta, până în staţia de carburant Lukoil, de unde inculpatul a solicitat telefonic un taxi”, se arată în motivarea instanței.

O angajată a benzinăriei căreia bărbatul i-a cerut un număr de taxi a văzut că femeiea stătea cu capul plecat și că se atingea în zona feței și mai mult că ar fi avut pete roșii pe față. Însă nu i-a s-a părut nimic suspect.

Mai mult de atât, șoferul din taxi a observat că ”femeia avea mai multe urme de sânge pe haine, pe mânecile de la bluza pe care o purta şi se tot ştergea la nas”, și ”că şi-a dat seama că ceva nu era în regulă cu cei doi, aceştia nu au vorbit deloc de când i-a preluat din benzinăria Lukoil Lancrăm, nu i s-a părut ca femeia să fi fost amenințată sau condusă împotriva voinţei sale de către bărbat”.

Nici angajata benzinăriei și nici șoferul de taxi nu au sesizat autoritățile în noaptea în care i-au văzut pe cei doi, ci doar au dat declarații în fața anchetatorilor în calitate de martori.

A vrut să fugă la poliție, dar sediul era închis

La Teiuș, au ajuns în jurul orei 23.00 și s-au deplasat la locuința bărbatului. Acesta i-a dat telefonul pentru a-și suna familia și a-i anunța că este bine. Atunci femeia i-a spus că vrea să meargă la WC-ul din curte, iar bărbatul a lasat-o.

Profitând că bărbatul a rămas în casă, femeia a vrut să fugă la poliție.

”Persoana vătămată i-a solicitat inculpatului să o lase să meargă la un WC care era în curte și, profitând de faptul că acesta a rămas în casă, a fugit din curtea locuinței acestuia, spre sediul Poliției Orașului Teiuș, care era în apropiere, a ajuns până pe scările sediului, dar acesta era închis, moment în care a fost ajunsă din urmă de inculpat, care a prins-o de mână și a tras-o înapoi, împotriva voinței sale”, se arată în motivarea Judecătoriei Sebeș.

Ajunsă înapoi acasă, femeia a declarat în fața anchetatorilor că a întreținut raporturi sexuale cu bărbatul fiindu-i foarte frică de acesta, raporturi cu care în parte nu a fost de acord, dar sub presiunea fricii le-a avut cu acesta.

Mărturia acesteia conține detalii prin care se poate înțelege cu ușurință frica și teama pe care aceasta a avut-o în noaptea în care a rămas la bărbat.

A doua zi a fost trimisă acasă de acesta tot cu un taxi.

La un an de la comiterea faptelor, bărbatul a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe, iar în data de 9 mai 2022, magistrații Judecătoriei Sebeș au admis începerea judecății.

Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată. În tot acest timp bărbatul, recidivist, a fost anchetat în stare de libertate.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax