Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Talciocul din Alba Iulia, ÎNCHIS până la sfârșitul lunii martie. Măsuri suplimentare luate de Primărie

Publicat

Talciocul din Alba Iulia, locul unde duminică de duminică sute de persoane sunt în căutare de chilipiruri, se închide până la sfârșitul lunii martie pentru a preveni răspândirea noului virus, coronavirus. Măsura se poate prelungi în funcție de evoluția situației. 

Mai exact, în dumincile de 15, 22 și 29 martie talciocul va fi închis. De asemenea, Primăria Alba Iulia a mai anunțat că și piața volantă din oraș nu va funcționa în luna martie. 

Mai mult și alte locuri aflate în administrația primăriei își vor restrânge activitate. De asemenea, în mijloacele de transport în comun vor fi luate măsuri suplimentare de igienă.

Precizări din partea Primăriei Municipiului Alba Iulia

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Alba Iulia întrunit astăzi, 11.03.2020, la solicitarea Viceprimarului cu atribuții de Primar al Municipiului Alba Iulia a emis următoarele hotărâri și recomandări:

  • 1. Bazinul olimpic va suspenda accesul publicului în perioada 12 – 31 martie, cu posibilitate de prelungire.
  • 2. Până la data de 31 martie 2020 nu se vor organiza activități în talciocul și piața volantă Alba Iulia.
  • 3. Centrul de zi pentru persoane vârstnice și Centrul de zi pentru copii „Sf. Maria” își vor suspenda activitatea cu publicul până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire.
  • 4. Piața și hala agroalimentară Centru vor funcționa sub supraveghere de specialitate.
  • 5. Societatea de Transport Public Alba Iulia și companiile de taximetrie vor intensifica acțiunile de dezinfecție. Se vor aplica prevederile Hotărârii nr. 6/2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, respectiv dezinfectarea frecventă a spațiului (ex. bare și suporți de susținere, uși, scaune, mânere ale ușilor – interior și exterior, ș.a.), de preferat la finalizarea traseului.
  • 6. Centrele de servicii pentru persoane cu nevoi speciale operate de Centrul Maria Beatrice, ACAS, Filantropia Ortodoxă, ș.a., își vor continua activitatea pe proprie răspundere și vor fi obligate să obțină acordul privind condițiile de funcționare în această perioadă din partea DSP Alba, au transmis reprezentanții Primăriei într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax