Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Talciocul Tara din Alba Iulia va rămâne DESCHIS duminică, 26 februarie. Administratorul a revenit asupra deciziei

Publicat

Administratorul Talciocului Tara din Alba Iulia s-a răzgândit cu privire la închiderea talciocului în data de 26 februarie, din cauza vremii. 

Ioan Lazăr spune că a primit un mare număr de solicitări după anunțul privind închiderea și a fost nevoit să revină asupra deciziei.

”Deoarece am primit foarte multe telefoane prin care atât comercianții cât și vizitatorii din Talcioc Tara Alba Iulia își arată nemulțumirea față de decizia de a nu deschide Talciocul duminică 26.02.2023, administrația târgului a hotărât ca Talcioc Tara Alba Iulia va fi DESCHIS duminică 26.03.3023., și pe ploaie și pe vânt” au transmis administratorii.

Știrea inițială:

Talciocul din Alba Iulia va fi închis duminică, au anunțat administratorii locației. Se pare că de vină este vremea nefavorabilă anunțată pentru zilele următoare. 

”Deoarece prognoza meteo pentru ziua de duminică 26 februarie este nefavorabilă, vă anunțăm că Talciocul Tara Alba Iulia va fi închis”, au anunțat aceștia.

În județul Alba sunt valabile două coduri: unul de ninsoare și unul de vânt puternic.

Se întoarce iarna: COD GALBEN de ninsoare în Alba și jumătate de țară. Stratul de zăpadă va ajunge la 10-20 de centimetri

”Am văzut avertizările meteo, cele de vânt, ploaie și zăpadă și am decis că este mai bine să nu deschidem duminică” a spus administratorul Ioan Lazăr, pentru Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax