Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Talentele din Alba Iulia, remarcate la Marea Neagră: Antinia Simion s-a întors acasă cu premiul special al Festivalului Tinereţii de la Jupiter

Publicat

Tânăra de 13 ani din Alba Iulia, concurentă la ediţia din acest an a Festivalului Tinereţii de la Jupiter a reuşit să convingă juriul că se numără printre talentele cu perspectivă pe piaţa muzicală românească. Antinia Simion s-a clasat pe locul 4 în concurs şi s-a întors acasă  cu premiul special oferit de compozitori şi cântăreţi de renume din ţară şi străinătate.

Festivalul Tinereţii, ce s-a desfăşurat săptămâna trecută în staţiunea Jupiter de la Marea Neagră, s-a încheiat duminică cu Gala Laureaţilor, după mai multe zile în care 80 de tineri selecţionaţi din întreaga ţară s-au întrecut în performanţe muzicale. Alba Iulia a fost reprezentată în cadrul concursului de Antinia Simion, tânăra a cărei voce nu a rămas neremarcată de membrii juriului. Chiar dacă nu a reuşit să obţină trofeul festivalului, talentul tinerei de doar 13 ani a impresionat auditoriul şi a fost răsplătit cu o mare de aplauze şi cu premiul special al concursului, reuşind să îi surclaseze pe ceilalţi concurenţi. Pe scena Teatrului de Vară din Jupiter au concurat, la secţiunea interpretare, categoria de vârstă 10-14 ani, 28 de tineri din mai multe oraşe ale ţării.

Din juriul festivalului au făcut parte Zsolt Kerestely, Viorel Covaci, Tatiana Grigorescu, Livia Tudor şi compozitorul Dumitru Lupu. Concursul a fost organizat de Asociaţia Culturală „Daria’S” şi „Manifest Events”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia.

Zsolt Kerestely

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate