Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tâlhar pe bicicletă, prins de poliţiştii din Alba Iulia. Bărbat de 25 de ani, arestat la domiciliu, după ce i-a furat portofelul şi a lovit-o pe o tânără

Publicat

portofel bani

portofel bani Un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti, iar instanţa a dispus arest la domiciliu, fiind cercetat pentru tâlhărie. În timp ce circula pe o bicicletă, i-a furat portofelul unei tinere şi, după ce aceasta a încercat să îl împiedice să scape, a lovit-o.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe G.G., de 25 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unei fapte de tâlhărie, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată vineri seara, transmite IPJ Alba.

În jurul orei 18.20, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe b-dul Republicii din Alba Iulia, i-a smuls portmoneul unei tinere care mergea pe jos. Victima s-a prins de portbagajul bicicletei, moment în care a fost lovită de către G.C., care și-a abandonat bicicleta și și-a asigurat scăparea.

Polițiștii l-au identificat și l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 1 noiembrie l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Ulterior, G.C. a fost prezentat instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus faţă de el, măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax