Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tâlhar prins la Poşaga, de poliţiştii din Cluj şi Alba. L-a agresat pe un bătrân care-l găzduise şi i-a furat banii, căruța și calul

Publicat

politie

masini politie Poliţiştii din Cluj şi Alba l-au prins, miercuri seara, pe un bărbat care l-a tâlhărit pe un pensionar care-l găzduise. I-a furat 900 de lei şi a fugit cu calul şi căruţa din gospodărie. A fost prins la Poşaga, în judeţul Alba.

Potrivit IPJ Cluj, miercuri, 5 octombrie, în jurul orei 20.40, polițiștii de la Secția 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, din localitatea Cornești, comuna Mihai Viteazu, a fost agresat fizic.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, fiind identificat un bărbat, de 85 de ani, care a reclamat faptul că, în jurul orei 16.00, a fost agresat de către un bărbat pe care l-a găzduit circa două zile, însă nu a putut preciza date exacte despre identitatea acestuia.

Totodată, cel în cauză i-ar fi sustras bărbatului circa 900 de lei și alte bunuri, după care ar fi plecat în direcție necunoscută, luând calul și căruța victimei.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Turda pentru îngrijiri de specialitate.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii clujeni s-au mobilizat și, în colaborare cu poliţişti din Alba, au reușit depistarea celui în cauză, în jurul orei 22.00.

Suspectul a fost depistat pe DN75, pe raza comunei Poșaga, județul Alba, în timp ce se deplasa cu atelajul cu tracțiune animală.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 95%.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax