Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Agresori periculoşi din Sebeş, arestaţi pentru tâlhărie

Publicat

UPDATE: Cei doi bărbaţi din Sebeş pe numele cărora au fost emise, săptămâna trecută, mandate de arestare preventivă pentru tâlhărie şi omor deosebit de grav au intrat din nou în colimatoriul poliţiştilor. Silviu Florin Borca (20 de ani), Ioan Cosmin Mărginean (20 ani), ambii din oraşul Sebeş şi Cornel B. (48 de ani) din Alba Iulia au fost identificaţi de către poliţiştii Biroului pentru Investigaţii Criminale Alba Iulia ca fiind autorii unui furt ce a avut loc în noaptea de 15 spre 16 noiembrie, la un magazin situat pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia. Bărbaţii sunt acuzaţi că ar fi sustras din magazin bunuri în valoare de 10.000 de lei.

Tribunalul Alba a emis, vineri, mandat de arestare preventivă pe numele celor doi agresori din Sebeş.

În urmă cu aproape două săptămâni, doi tâlhari au intrat peste un albaiulian, în casă, înainte să se lumineze afară, l-au ameninţat cu un cuţit şi i-au sustras bijuteriile pe care le avea. Unul dintre tâlhari i-a aplicat victimei, în vârstă de 20 ani, o lovitură cu cuţitul, producându-i o rană destul de periculoasă.

Poliţişti din Alba Iulia şi Sebeş i-au identificat, joi, pe cei doi agresori, ambii de 20 ani, din Sebeş.

Bărbatul care a agresat victima cu cuţitul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi depus în arestul IPJ Alba, iar celălalt este arestat într-o altă cauză.

Agresorii urmau să fie prezentaţi Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax