Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tâlhărie ca în filme pe şoseaua de centură. Au băut alături de el după care i-au furat banii și bunurile. Acum sunt cercetați de polițiști

Publicat

Un bărbat de 34 de ani din Cugir a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și este propus pentru arestare preventivă, după ce, împreună cu un tânăr de 26 de ani din Zlatna, au furat mai multe bunuri și bani de la un bărbat din Sebeș. Cei doi ai profitat de faptul că victima a băut alături de ei mai multe pahare într-un local din Alba Iulia, după care l-au condus pe acesta pe șoseaua de centură pentru a găsi o mașină spre Sebeș, loc în care l-au forțat și i-au furat bunurile.

Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată, vineri la ora 04.00, de către un bărbat de 36 ani, din municipiul Sebeş, despre faptul că în cursul nopţii de 26 spre 27, în timp ce se afla în apropierea şoselei de centură a municipiului Alba Iulia a fost victima unei infracţiuni.

„În urma sesizării, la nivelul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-a constituit o echipă de cercetare, care în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că în seara zilei de joi Ilie M., de 36 de ani, din municipiul Sebeş a consumat băuturi alcoolice în incinta unui local din incinta Staţiei CFR Alba Iulia, împreună cu două persoane de sex bărbătesc necunoscute, după care, împreună cu cei doi bărbaţi, s-a deplasat spre şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, cu intenţia de a ajunge în municipiul Sebeş cu o maşină de ocazie.

Ajunşi în apropierea şoselei de centură, cele două persoane necunoscute, l-au deposedat pe Ilie M., prin folosirea forţei de bunurile pe care le avea asupra sa, respectiv un telefon mobil, două aparate foto şi de suma de 400 lei.

Ca urmare a cercetărilor ulterioare efectuate, poliţiştii au identificat autorii faptei în persoana lui Marin B., de 34 ani, din oraşul Cugir, și Ionuţ I., de 26 ani, din oraşul Zlatna.

În cauză s-au întocmit dosare penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie calificată”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 233, 234, aliniatul 1, litera d, din Codul Penal, iar faţă de Marin B., s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi, 28 iunie, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.” a transmis IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax