Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tâlhărie eșuată la Aiud: Cum a reacționat un bărbat care a fost agresat de un tânăr pentru 10 lei

Publicat

Polițiștii din Aiud l-au reținut pe un tânăr care a încercat să tâlhărească un bărbat. Acesta a fost prins imediat după ce a săvârșit fapta.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 februarie 2020, în jurul orei 8,00, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată, prin 112, de către un cetățean din oraș, cu privire la faptul că un tânăr a încercat să-l deposedeze, prin violență, de o sumă de bani.

Victima l-a urmărit pe tânăr, pe o distanță de aproximativ 700 de metri, timp în care a ținut legătura cu polițiștii și a oferit detalii despre traseu.

Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat în zonă și l-a identificat pe agresor.

În sarcina tânărului de 19 ani, din Aiud, s-a reținut faptul că, în jurul orei 07,55, în timp ce se afla pe strada George Coșbuc din Aiud, l-ar fi abordat pe bărbat și i-ar fi cerut suma de 10 lei. Pentru că a fost refuzat, tânărul ar fi devenit violent și l-ar fi lovit pe bărbat, însă într-un final a renunțat la rezoluția infracțională și a încercat să scape.

În cursul zilei de azi, 18 februarie, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax