Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tâlhărie în gara din Teiuș: o tânără a fost agresată de un tânăr și a rămas fără bunuri. Autorul a fost prins de polițiști

Publicat

Tâlhărie în gara din Teiuș. O tânără a fost agresată de un tânăr, în noaptea de miercuri spre joi, în sala de așteptare a stației CFR Teiuș. Agresorul i-a smuls victimei un rucsac pe care îl avea în spate și a fugit. Tânărul a fost prins de polițiști, în cursul zilei de joi, pe raza comunei Valea Lungă. 

Potrivit unor surse Alba24, un tânăr de 24 de ani din Blaj și o tânără de 25 de ani din Zalău au ajuns de la Cluj, miercuri, în jurul orei 23:30, cu o ocazie, în gara CFR din orașul Teiuș.

Cei doi au rămas în incinta stației CFR până în jurul orei 01:50, când pe fondul unor discuții în contradictoriu / neînțelegeri, tânărul a început să o agreseze fizic.

A tras-o de haine și a trântit-o la pământ, încercând să o scoată din sala de așteptare.

Cu această ocazie, tânărul i-a smuls victimei un rucsac pe care îl avea în spate și a plecat din gara CFR, pe raza orașului Teiuș.

În cursul zilei de joi, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Transporturi Județean Alba – Post Poliție Transporturi Feroviare Teiuș, în cooperare cu polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Blaj, tânărul a fost identificat pe raza comunei Valea Lungă.

Bunurile sustrase au fost recuperate în întregime.

Bărbatul este cercetat în continuare pentru tâlhărie calificată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax