Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tâlhărie în toiul nopții pe o stradă din Alba Iulia. Victimele, amenințate cu un cuțit, pentru câteva țigări și un parfum

Publicat

politie noaptea

Două persoane au fost tâlhărite în toiul nopții, pe stradă, la Alba Iulia. Acestea au fost amenințate cu un cuțit și cu o bâtă de alte două persoane și au fost deposedate de câteva țigări și un parfum.

Autoritățile au deschis un dosar de tâlhărie, cei doi agresori fiind prinși: unul a fost arestat și unul a primit control judiciar. 

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus luarea controlului judiciar față de inculpatul G., iar la aceeași dată, ca urmare a propunerii procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, judecătorul din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a dispus arestarea preventivă a inculpatului L, măsurile preventive fiind luate după săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, se arată într-un comunicat al instituției.

În ordonanța de luare a măsurii controlului judiciar și în referatul cu propunerea de arestare preventivă s-a reținut faptul că:

În data de 31.03.2023, în jurul orei 01:00, pe timp de noapte, în timp ce se aflau pe Bulevardul Republicii, în municipiul Alba Iulia, în zona intersecției cu str. Vasile Alecsandri, inculpații G. și L., folosind un cuțit, pe care l-au îndreptat spre persoanele vătămate D. și P., precum și o bâtă din lemn pe care o aveau asupra lor, au amenințat victimele, iar în contextul amenințărilor întrebuințate în mod implicit, au procedat la deposedarea acestora de câteva țigări și un parfum.

Precizăm că luarea de măsuri preventive are ca scop asigurarea bunei desfășurări a procesului penal, împiedicarea sustragerii inculpaților de la urmărirea penală sau judecată, precum și prevenirea săvârșirii de noi infracțiuni, iar aceste măsuri nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax