Connect with us
Publicitate

AIUD

TÂLHĂRIE într-un supermarket din Aiud. Agentul de pază, lovit cu o sticlă. Doi suspecți reținuți

Publicat

arestat, catuse

Doi bărbați din județul Ilfov au fost reținuți pentru tâlhărie după ce au furat alimente și băuturi alcoolice dintr-un supermarket din Aiud și i-au agresat pe agentul de pază și pe o vânzătoare. 

Potrivit IPJ Alba, marți, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud i-au identificat pe doi bărbați, de 34 și 35 de ani, din Chitila, județul Ilfov, care sunt bănuiți de săvârșirea unei tâlhării, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 14 octombrie de către reprezentanții unui supermarket din Aiud.

Cei doi ar fi pătruns în supermarket și ar fi sustras mai multe produse alimentare și sticle cu băuturi alcoolice, pe care le-au ascuns sub haine, iar, în timp ce ar fi încercat să plece din magazin, au fost observați de către agentul de pază. Pentru a-și asigura scăparea, unui dintre bărbați l-ar fi lovit pe agentul de pază, cu o sticlă de băutură alcoolică, iar celălalt ar fi împins-o pe o reprezentantă a magazinului care ar fi observat scena și ar fi încercat să intervină pentru a-i împiedica să iasă din supermarket.

Față de cei doi bănuiți, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând să fie prezentați în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax