Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tâlhărie la Alba Iulia: Un bărbat a fost atacat pentru un telefon mobil și 30 de lei

Publicat

O tâlhărie s-a produs duminică seara, în jurul orei 21.00, într-un cartier din Alba Iulia. Mai exact, un bărbat de 34 de ani l-a atacat pe un altul de 48 și i-a furat telefonul mobil și suma de 30 de lei.  O zi mai târziu, atacatorul a fost prins de polițiști și reținut pentru 24 de ore. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 iulie 2021, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către un bărbat, de 48 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în seara zilei de 11 iulie, a fost victima unei infracțiuni.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliție Municipiului Alba Iulia, a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din Alba Iulia, care, în jurul orei 21,00, ar fi abordat victima în fața blocului în care aceasta locuiește și, folosind violența, ar fi deposedat-o de un telefon mobil, în valoare de 2.500 de lei și de suma de 30 de lei.

Față de bărbatul bănuit de tâlhărie, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 13 iulie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax