Connect with us
Publicitate

CUGIR

Tâlhărie la Cugir. Doi bărbați au bătut un cunoscut pentru că nu le-a dat suficienți bani de băutură

Publicat

Doi bărbați din Cugir sunt acuzați de polițiști că au bătut un cunoscut pentru că le-a dat prea puțini bani de băutură. Aceștia sunt bănuiți de tâlhărie și au fost reținuți de polițiști.

Potrivit polițiștilor, în după amiaza zilei de 8 iunie 2021, polițiștii din Cugir au fost sesizați de către un bărbat de 63 de ani, din oraș, cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, a fost victima unei infracțiuni.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în jurul orei 06,00, în timp ce se afla în fața blocului în care locuiește, ar fi fost abordat de doi tineri, pe care-i cunoștea, care i-ar fi cerut bani, pentru a-și cumpăra băutură.

Nemulțumiți de suma primită, cei doi bărbați de 20 și 39 de ani, ambii din Cugir, l-ar fi agresat pe bărbat și i-ar fi sustras suma de 500 de lei.

Polițiștii i-au identificat și reținut, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în cursul zilei de azi, 9 iunie, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax