Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tâlhărie la o sală de jocuri din Sebeș: un tânăr a amenințat angajatul unității cu un pistol airsoft și a fugit cu banii

Publicat

Tâlhărie la o sală de jocuri din Sebeș. Un tânăr ar fi amenințat angajatul unei săli de jocuri din Sebeș și ar fi fugit cu banii din încasări. La scurt timp, a fost prins și a fost reținut, transmite IPJ Alba. 

Joi, 10 martie, în jurul orei 18.00, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că, la o sală de jocuri de noroc din Sebeș, angajatul sălii a fost amenințat de către o persoană care purta o mască de protecție sanitară și a fost determinat să-i predea suma de 1.600 de lei.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, iar echipajelor din teren le-au fost transmise semnalmentele persoanei căutate, potrivit IPJ Alba.

La scurt timp, o patrulă de siguranță publică, formată din polițist și jandarm a identificat, pe o stradă din municipiu, un tânăr de 21 de ani, din Lupeni, județul Hunedoara, ale cărui semnalmente corespundeau celor descrise de victimă.

Asupra acestuia a fost găsită întreaga sumă de bani precum și un pistol airsoft, cu care l-ar fi amenințat pe angajatul sălii de jocuri.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Vineri, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate