Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tâlhărie pe păşunea din Totoi: Bărbat şi minor din Bucerdea Vinoasă, reţinuţi de poliţişti. I-au furat banii, telefoanele şi pantofii unui localnic din Sântimbru

Publicat

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au reţinut un bărbat şi un minor din Bucerdea Vinoasă care sunt cercetaţi pentru comiterea unei tâlhării. Cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Aceştia l-au agresat pe un bărbat din Sântimbru şi i-au furat bani, două telefoane mobile şi o pereche de pantofi.

În data de 3 august 2014, la ora 16.58, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta unei balastiere situată pe raza comunei Sântimbru, a fost identificată o persoană care susţinea că a fost victima unei agresiuni.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului unde l-au identificat pe C.D., de 45 de ani, din comuna Sântimbru care a declarat că în după amiaza aceleiași zile a fost agresat de doi cunoscuţi care l-au deposedat de suma de 250 de lei, două telefoane mobile şi o pereche de pantofi.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în data de 3 august 2014, în jurul orei 13.00, bărbatul s-a deplasat în localitatea Totoi, pentru a cumpăra o oaie, iar pe păşunea localităţii s-a întâlnit cu Ţ.V., de 37 de ani şi Ţ.S., de 17 ani, ambii din comuna Bucerdea Vinoasă, care erau cu vitele la păscut.

Cei trei au consumat împreună băuturi alcoolice, după care Ţ.V. împreună cu Ţ.S. l-au deposedat, prin violenţă, pe C.D., de suma de bani ce o avea asupra sa, telefoanele mobile şi pantofii cu care era încălţat.

La scurt timp de la sesizare, poliţiştii i-au identificat pe cei doi bărbaţi în legătură cu care există suspiciunea că sunt autorii faptei şi au luat faţă de aceştia măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. Ţ.V. şi Ţ.S., vor fi prezentaţi  Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, prezentând un traumatism cranio – cerebral minor şi o plagă contuză.

Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax