Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tâlhărit de femeia care-l ademenise pentru întreţinerea de relaţii sexuale

pol

Publicat

Un bărbat de 44 de ani din comuna Șibot, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a ales cu telefonul mobil și cu o sumă de bani furate, după ce a acceptat avansurile unei femei necunoscute.

Bărbatul se afla, luni, în piața agroalimentară din Cugir, când a fost acostat de o femeie necunoscută care, sub pretextul că va întreține relații sexuale cu el, l-a atras într-o clădire părăsită din Cugir. Acolo, bărbatul a fost agresat de un tânăr, iar femeia necunoscută, însoțită de o altă femeie i-au sustras suma de 32 de lei și telefonul mobil. La scurt timp după ce victima s-a deplasat la poliție, au fost prinși și cei trei infractori: un minor de 17 ani și două femei, de 21 de ani, respectiv 50 de ani, toți din Cugir.

Cei trei au fost reținuți și depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba şi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Împotriva Szuzannei S. (50 de ani), s-a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea. Instanţa de judecată care a emis pe numele minorului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 19 zile, iar pentru Carmen C. (21 de ani) – mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Paul

    vineri, 24.02.2012 at 07:53

    Ce nebune..pentru 32 de lei si un telefon mobil sa faci asta :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax