Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tâlharul cu trotinetă electrică din Blaj. Bărbat, trimis în judecată după ce a atacat un tânăr, i-a furat țigările și 200 de lei

Publicat

trotineta electrica

Un tânăr din Blaj aflat în arest preventiv a fost trimis în judecată pentru tâlhărie. Tânărul, L.E.C., a comis o tâlhărie în timp ce se plimba pe străzile din oraș, pe o trotinetă electrică.

În data de 24 martie 2023, magistrații Judecătoriei Blaj au admis rechizitoriul procurorilor și au decis începerea judecății.

Potrivit motivării instanței disponibile pe portalul rejust.ro, tânărul este cunoscut în oraș pentru agresivitate.

Potrivit motivării instanței, ”la data de 03.02.2023, în jurul orelor 19:44-19:50, persoana vătămată, au ieșit din patiseria Ecoli Pan, situată în zona blocului turn din Blaj, care se afla parcat pe strada Eroilor, în fața magazinului PPT.

Persoana vătămată  a fost strigată de către inculpat, care purta o geacă din fâș de culoare neagră și se deplasa pe o trotinetă electrică, spunându-i persoanei vătămate ####, tovarășe, stai să-ți zic ceva. Întrucât cei doi se cunoșteau, fiind foști colegi de școală, persoana vătămată s-a oprit la solicitarea acestuia, iar martorii menționați anterior s-au urcat în autovehiculul parcat în apropiere, pentru a o aștepta pe persoana vătămată.

Inculpatul i-a solicitat persoanei vătămate să îi dea o țigară și l-a întrebat pe acesta dacă are bani la el, iar când persoana vătămată a negat că ar avea bani, inculpatul

a început să îl atingă (pipăie) în zona buzunarelor, simțind în buzunarul pantalonilor un pachet de țigări, iar în buzunarul hanoracului portofelul persoanei vătămate.

Inculpatul i-a sustras persoanei vătămate pachetul de tigări marca Sobranie, din buzunarul pantalonilor, apoi a introdus mâna stângă în buzunarul hanoracului în

care se afla portofelul cu intenția de a-l sustrage, moment în care persoana vătămată a opus rezistență, punându-și mâna stângă în exteriorul buzunarului pentru a

nu-l lăsa pe acesta să îi sustragă portofelul, moment în care acesta din urmă l-a scuipat în zona feței, devenind furios.

Persoana vătămată s-a tras în spate, fiind speriat și pentru a scăpa, însă inculpatul a prins persoana vătămată cu putere, cu mâna de hanorac, din zona pieptului, iar

la solicitarea acestuia din urmă de a-l elibera, inculpatul i-a solicitat să îi dea portofelul, continuând să tragă persoana vătămată înspre el.

Văzând că persoana vătămată nu îi predă portofelul, în continuare inculpatul l-a prins cu mâna după gâtul persoanei vătămate, trăgându-l înspre el, și în cele din urmă, cu cealaltă mână i-a sustras portofelul persoanei vătămate din buzunarul hanoracului.

După sustragerea portofelului, inculpatul a eliberat persoana vătămată, iar din portofel și-a însușit suma de 200 de lei, după care i-a înmânat persoanei vătămate portofelul, s-a urcat pe trotinetă si s-a deplasat către centru orașului”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa, tânărul a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată în acest caz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax