Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr bănuit de trafic de droguri de risc, REȚINUT de BCCO Alba Iulia şi DIICOT Hunedoara

Publicat

DIICOTPolițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Alba Iulia și procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de trafic de droguri de risc. Acesta a fost arestat preventiv.

La data de 10 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia și procurorii D.I.I.C.O.T. — B.T. Hunedoara au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Deva, la un bărbat, de 21 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc.

În locuința acestuia polițiștii au descoperit mai multe plicuri cu masă vegetală mărunțită, care au fost ridicate pentru cercetări.

Din cercetări a reieșit că acesta ar fi vândut diferite cantități de cannabis, rezină de cannabis și produse denumite generic „etnobotanice”.

Bărbatul în cauză a fost reținut, ulterior Tribunalul Hunedoara luând măsura arestării preventive a acestuia, pentru 30 de zile.

Citește și Traficant de DROGURI din Petrești, REȚINUT de polițiști. A fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă cannabis

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax