Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr care s-a filmat cântând melodii de dragoste în arestul IPJ Alba, trimis în judecată. Cum a băgat telefonul în secție

Publicat

arest IPJ Alba (2)

Un tânăr din Alba Iulia a fost recent trimis în judecată pentru mai multe capete de acuzare. Printre infracțiuni se numără și introducerea unui telefon în camera de arest preventiv a IPJ Alba, dar și realizarea de video-uri din incinta arestului. 

Mai exact s-a filmat în timp ce cânta o melodie de dragoste și îi spunea unei fete că o iubește. 

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 19 aprilie 2024. Acesta va fi judecat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia.

Acuzația de introducere în centrul de detenție este secundară. Principalele probleme cauzate de acesta sunt nerespectarea ordinelor de protecție și violența în familie.

Ce a făcut tânărul

În linii mari, faptele s-au petrecut în lunile noiembrie 2023 – ianuarie 2024.

După ce și-a agresat iubita, acesta a primit un ordin de protecție prin care îi era intezis să se mai apropie de ea. Totuși nu a respectat ordinul și a luat contact cu femeia, au mers împreună prin Alba Iulia, la târgul de Crăciun, dar și în alt oraș.

Apoi, a devenit iar violent și a bătut-o. După i-a trimis zeci de mesaje și chiar a intrat în casă peste ea. Toate astea în timp ce avea emis un ordin de protecție.

În luna ianuarie, autoritățile au decis să îl bage în arest preventiv. Atunci a introdus un smart-phone într-o celulă de arest preventiv și chiar s-a filmat cu el.

Cum a băgat telefonul în camera de detenție

A fost lăsat nesupravegheat de polițiști și a băgat un telefon, într-o plasă cu haine.

”În data de 15.01.2024, în jurul orei 14:00, în timp ce se afla în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Alba, profitând de faptul că a rămas nesupravegheat pentru câteva minute, în timp ce se afla în incinta încăperii destinate controlului corporal, a ascuns telefonul mobil marca Xiaomi Redmi, model M2004J19AG, în plasa în care avea lucrurile personale și l-a scos apoi în camera nr. 4 din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Alba”, au notat magistrații.

Se filma în timp ce cânta melodii de dragoste

Polițiștii și-au dat seama că acesta avea telefon la el, după ce fata a primit mesaje pe WhatsApp și Telegram de la bărbat.

”În jurul orei 14:30, în timp ce se afla în camera nr. 4 din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Alba, a apelat-o în mod repetat pe numita și i-a trimis acesteia mai multe mesaje prin intermediul aplicațiilor WhatsApp și Telegram, precum și două filmări, în una dintre acestea inculpatul cântând o melodie și spunându-i că o iubește, iar în cea de-a doua fiind filmat interiorul camerei nr. 4”, au mai scris judecătorii.

Acesta a fost transferat la Penitenciarul Aiud unde se află în arest preventiv. Momentan nu a fost fixat un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax