Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr ”cuțitar” din Vinţu de Jos, reținut pe 24 de ore de polițiști. A fost implicat într-un scandal din comună, de Sfânta Maria

Publicat

Poliţiştii din Vinţu de Jos l-au reţinut pe un tânăr din comună care a fost implicat într-un scandal. În timpul conflictului, acesta a folosit un cuţit cu care a provocat răni altor două persoane implicate.

În data de 19 august, poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de O.I., de 18 ani, din comuna Vinţu de Jos, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii publice, port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi lovire, fapte comise în 15 august, seara, în timp ce se afla pe strada Mureşului din comuna Vinţu de Jos.

Miercuri 20 august, O.I., va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate.

În data de 15 august, la ora 21.40, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au intervenit pentru soluţionarea unui incident produs pe strada Mureşului din comuna Vinţu de Jos, între patru persoane din comună.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că între D.P. de 37 de ani, V.F., de 61 de ani, O.I., de 18 ani şi O.N., de 20 de ani, toţi din comuna Vinţu de Jos, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan, în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri.

În timpul conflictului O.I. a folosi un cuţit pe care-l avea asupra sa, cauzându-le leziuni lui D.P. şi V.F. (plagă abdominală superficială respectiv plagă la nivelul unei palme), aceştia fiind transportaţi la spitalul din Sebeş de unde, după primirea îngrijirilor medicale, au fost externaţi.

Faţă de toate cele patru persoane implicate în scandal, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice iar O.I. este cercetat şi sub aspectul comiterii infracțiunii de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax