Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Tânăr dat DISPĂRUT în apele râului Mureş, la Sărăcsău, lângă Şibot. Echipaje ale poliţiei şi ISU au demarat căutările

Publicat

isu

interventie ISU rau barca pneumatica Un tânăr în vârstă de 27 de ani este căutat de echipaje ale poliţiei şi ISU, după ce acesta s-a aruncat în apele râului Mureş, miercuri după-amiaza, la Sărăcsău, o localitate în apropiere de Şibot.

Din primele informaţii, tânărul ar avea domiciliul în Cugir şi s-ar fi aruncat de pe un pod peste râul Mureş, în dreptul localităţii Sărăcsău.

Forţele de intervenţie au fost alertate prin 112. S-au deplasat la faţa locului echipaje de la poliţie şi de la Detaşamentul de pompieri Alba Iulia, aceştia din urmă cu o autospecială şi cu o barcă pneumatică, pentru a demara căutările.

Potrivit unor surse, telefonul tânărului ar fi fost găsit pe podul respectiv şi acesta ar fi avut anterior discuţii contradictorii în familie.

UPDATE: Tânărul a fost identificat. Este vorba despre Andrei Constantin (27 de ani) din Cugir, cunoscut cu probleme psihice şi care a avut două tentative anterioare de suicid (cu medicamente).

Poliţiştii din Şibot au fost anunţaţi la ora 16.20, de către o persoană, privind faptul că tânărul intenţiona să se arunce de pe pasarela peste râul Mureş dinspre Sărăcsău spre Şibot. După ce au ajuns oamenii legii la faţa locului, acesta nu a mai fost găsit. Pe pasarelă era însă un telefon mobil şi mai multe mucuri de ţigară.

Familia acestuia (mama) locuieşte cu chirie la Ceru Băcăinţi, localitate apropiată de Sărăcsău, locul din care acesta s-a aruncat în râul Mureş. Tatăl tânărului ar fi decedat de şase ani.

Acţiunile de căutare ale tânărului au continuat şi miercuri seara, atât pe apă, cât şi pe mal, cu participarea poliţiştilor, a echipajului ISU şi SMURD, dar şi a voluntarilor.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, acţiunile de căutare de miercuri seara nu au avut rezultat, însă vor fi continuate şi joi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax