Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr dat în urmărire la nivel internațional, depistat în Alba Iulia. Pentru ce fapte va sta închis la Penitenciarul Aiud

Publicat

aiud penitenciar

Un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, care era urmărit la nivel național și internațional de aproape patru luni, a fost descoperit în oraș, de polițiști. 

Acesta avea pe numele său un mandat de executare a unei pedepse de 2 ani și 10 luni de închisoare pentru mai multe infracțiuni. După ce a fost prins acesta a fost dus la Penitenciarul Aiud unde își va executa pedeapsa. 

Cazul a fost făcut public de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă emis joi, 20 aprilie.

La data de 19 aprilie 2023, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, cu sprijinul  polițiștilor de investigații criminale din Alba Iulia, au depistat și reținut un bărbat de 27 de ani, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 26 ianuarie 2023, de Judecătoria Alba Iulia.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 10 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acesta se sustrăgea executării pedepsei și era urmărit la nivel național și internațional.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax