Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 16 ani din Alba Iulia, reținut pentru tâlhărie. A agresat o vânzătoare şi furt 15 pachete de ţigări

Publicat

masina politie

Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţineri faţă de un tânăr de 16 ani din municipiu, bănuit de comiterea unei tâlhării a unui furt. Tânărul va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 15 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un minor, în vârstă de 16 ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în după amiaza zilei de 13 martie.

Se pare că, la data de 13 martie, în jurul orei 14.00, tânărul ar fi intrat într-un magazin din Alba Iulia, a agresat-o pe vânzătoare şi a sustras 15 pachete de ţigări, în valoare de 250 lei.

Din cercetări a rezultat că un alt minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Ohaba, ar fi fost complice şi ar fi stat în apropierea magazinului, pentru a se asigura că nimeni cu observă.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minorul de 16 ani este bănuit şi de comiterea unui furt dintr-un local public din Alba Iulia, faptă sesizată poliţiei la data de 9 martie.

Acesta ar fi profitat de neatenţia proprietarului unui telefon mobil şi i l-ar fi sustras.

Urmează ca în cursul zilei de azi, 16 martie, minorul reţinut să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

 

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax