Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 17 ani din Alba Iulia, sancționat de jandami. Nu și-a lăsat tatăl, băut, să intre în curtea casei

Publicat

Un minor de 17 ani din Alba Iulia a fost sancționat contravențional deoarece nu și-a lăsat tatăl, aflat în stare avansată de ebrietate, să intre în curtea casei în care locuiește. Între cei doi a izbucnit un scandal, iar pentru aplanarea acestuia a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

Incidentul a fost semnalat la 112, marţi, 17 septembrie, în jurul orei 1.00 şi se desfăşura în faţa unui imobil situat pe strada Stejarului din municipiul Alba Iulia. Un bărbat a solicitat ajutorul jandarmilor deoarece fiul în vârstă de 17 ani nu îl lăsa să intre în curte şi îl ameninţa cu acte de violenţă. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a constatat că între apelant şi fiul acestuia avea loc un scandal, izbucnit pe fondul unor disensiuni mai vechi, acutizate de starea de ebrietate a primului.

Fiul i-a reproşat tatălui că a consumat alcool şi nu-l lăsa să se odihnească, iar acesta i-a replicat că el este şeful gospodăriei şi, în această calitate, face ce vrea. A urmat un schimb de replici dure, injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, stopate doar de apariţia jandarmilor. Intervenţia a acestora a pus capăt conflictului, a prevenit escaladarea violenţei şi apariţia unor fapte mai grave.

În urma verificărilor efectuate, cel care a provocat scandalul – adolescentul de 17 ani, a fost sancţionat contravenţional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax