Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 17 ani din Șpring, reținut pentru furt. A sustras 10.000 de lei dintr-o geantă, după ce a pătruns într-o locuință din Alba Iulia

Publicat

Un tânăr de 17 ani din Șpring a fost reținut de polițiști, fiind suspect principal într-un caz de furt petrecut în Alba Iulia. Acesta a intrat în curtea unui imobil din municipiu și a sustras dintr-o geantă suma de 10.000 de lei și mai multe documente. Este prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat şi reţinut pe L.C.P. (17 ani), din comuna Şpring, care este principalul suspect de comiterea unui furt din locuinţă, faptă comisă în data de 9 mai.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că în în jurul orei 10.00, profitând de faptul că proprietarii unui imobil din Alba Iulia au lăsat descuiată uşa de acces, suspectul a pătruns în curte, iar de pe o masă a sustras o poşetă în care se afla suma de 10.000 lei, precum şi mai multe documente.

Poliţiştii au reușit recuperarea sumei de 8.769 lei, precum şi a documentelor sustrase, iar faţă de L.C.P. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax