Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr de 18 ani, cercetat de poliţişti după ce a dansat cu o sabie în mână într-un club din Alba Iulia

Publicat

Daniel B. în vârstă de 18 ani este cercetat de poliţişti, după ce a intrat într-un club din Alba Iulia cu o sabie în mână şi a purtat-o cu el şi pe ringul de dans. Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.15, iar oamenii legii au fost solicitaţi să intervină la faţa locului.

Agenţii de siguranţă publică au constatat că Daniel B. De 18 ani din municipiul Sebeş, dansa în club, ţinând în mână o sabie a cărei lamă avea lungimea de 39,5 cm, provocând indignarea celorlalţi consumatori.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal lui Daniel B. pentru săvârşirea infracţiunilor de “Port fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar tulbura ordinea şi liniştea publică de obiecte fabricate ori confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire” şi „Ultraj contra bunelor moravuri” fapte prevăzute de articolul 2 alin.1, pct. 1 din Legea 61/1991 modificată şi art. 321 alin. 1 din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Song

    sâmbătă, 05.11.2011 at 18:24

    ******. Cine ti-a zis tie ca dansa cu o sabie in mana? Dansa cu un baston in mana.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax