Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr de 18 ani din Alba Iulia, reținut de poliție. A filmat cum chinuie o pisică și a postat imaginile pe internet

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au reținut un tânăr care este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni prevăzute de Legea 205/2004 privind protecția animalelor.

Mai exact, acesta ar fi rănit și schingiuit o pisica, activitate pe care a filmat-o și a postat-o pe o rețea de socializare.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 mai 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat și reținut pe un tânăr de 18 ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.

În sarcina acestuia sa reținut faptul că, la data de 18 mai, în jurul orei 23,30, ar fi luat o pisică de pe stradă, pe care ulterior ar fi ranit-o.

Tânărul a filmat această activitate și a postat-o pe o rețea de socializare.

Față de tânăr cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. oana

    sâmbătă, 30.05.2020 at 14:20

    A ranit-o?? Nu doar a ranit-o domnilor jurnaliști. A ucis-o cu sânge rece. A aruncat-o de la etaj, a taiat-o apoi a spânzurat-o. Eu nu numesc asta rănire. Se mai și lauda cu faptele sale.

    • Simona

      luni, 01.06.2020 at 08:12

      Fără sa fiu rea, la acest monstru trebuie sa se aplice legea Talionului. Poate asa se linistesc criminalii. Azi omoară un animal, mâine omoară un om, și asta pentru ca legea ori nu se aplica ori este prea permisiva. Luați masuri! Închideți monstrul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax