Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr de 18 ani din comuna Lupşa, REŢINUT după un scandal. A ameninţat cu moartea o femeie care servea la bar

Publicat

arestat_catuse Un tânăr de 18 ani din comuna Lupşa a ajuns în arestul poliţiei după ce a ameninţat cu moartea şi a lovit o femeie care servea la un bar din localitate. A fost reţinut în 15 octombrie, iar scandalul s-a produs în 29 septembrie. 

Potrivit IPJ Alba, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Lupşa, cu ocazia cercetărilor efectuate într-un dosar penal au dispus reţinerea unui tânăr de 18 ani, V.C., din comuna Lupşa, judeţul Alba, suspectat de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violente şi ameninţare.

În cauză s-a reţinut faptul că în data de 29 septembrie, tânărul, în timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice într-un local public din comuna Lupşa, ar fi agresat fizic persoana care servea la bar, o femeie de 52 de ani, din comuna Lupşa, care i-ar fi solicitat să aibă un comportament civilizat, după care ar fi ameninţat-o cu moartea.

Tânărul se află în arestul Poliţiei şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propuneri legale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax